Skocz do zawartości





Zdjęcie

Posiłki do pracy/szkoly.


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
12 odpowiedzi w tym temacie

#1
Bartek9977

Bartek9977
  • Tytuł: Aktywny Koks
  • Grupa: Użytkownik
  • Postów: 55
  • Reputacja: 1
  • Rejestracja: 20 sty 2016

Siemaneczko , co jedzą koksy pracy/szkole ? np kurczak z ryzem troche schnie po kilku godzinach pozdro :)



#2
Jackob

Jackob
  • Tytuł: Doświadczony Koks
  • Grupa: Użytkownik
  • Postów: 91
  • Reputacja: 8
  • Rejestracja: 10 cze 2014
  • LocationBydgoszcz

Było. Poszukaj..



#3
Mateusz91

Mateusz91
  • Tytuł: Dzik
  • Grupa: Użytkownik
  • Postów: 220
  • Reputacja: 15
  • Rejestracja: 26 gru 2015

Ja wlasnie tak jem , ryz , kurczak , warzywa , wszystko posypane płatkami migdałowymi i polane kotlinem 60% kcal mniej ;)



#4
Bartek9977

Bartek9977
  • Autor tematu
  • Tytuł: Aktywny Koks
  • Grupa: Użytkownik
  • Postów: 55
  • Reputacja: 1
  • Rejestracja: 20 sty 2016

Było. Poszukaj..

Może ktoś nowy coś napisze ciekawego  ;)



#5
KK'G

KK'G
  • Tytuł: Nowy Koks
  • Grupa: Użytkownik
  • Postów: 6
  • Reputacja: 0
  • Rejestracja: 01 sty 2016

miksuje jedzenie w szejkerze 



#6
lead

lead
  • Tytuł: Dzik
  • Grupa: Użytkownik
  • Postów: 157
  • Reputacja: 17
  • Rejestracja: 28 lis 2015
Ciastka ,,proteinowe" można je tak ustawić że do każdego makro pasują. Osobiście od pewnego czasu robię je z marchewką w sporych ilościach smak świetny przy okazji jakieś tam warzywo w takim posiłku wpada

#7
sebastiano

sebastiano
  • Tytuł: Aktywny Koks
  • Grupa: Użytkownik
  • Postów: 74
  • Reputacja: 0
  • Rejestracja: 19 paź 2016

No włąsnie kurczak nie jest niczym złym ale osobiscie nie mógłbym jeść kurczaka codziennie.Próbowałem robić danie z wieprzowiną ale śr4dnio mi wychodzi. RYba odpada poniważ w robocie nie mam za bardzo miejsca aby to przechowywać a obawiam się ,żę by  się to jednak trochę zepsuło.

Jakie macie nastawiwenie do gotowych dań? Sa jakieś dania gotowe, które można bez żalu zjeść? Zależy mi tutaj szczgólnie na daniach bez zawratości sztucznych dodatków.No i w jakiejś konkretnej cenie ( a nie 20 zl za słoiczek....). 



#8
tylkosiła

tylkosiła
  • Tytuł: Doświadczony Dzik
  • Grupa: Użytkownik
  • Postów: 325
  • Reputacja: 19
  • Rejestracja: 01 kwi 2015
  • LocationWarszawa

Trochę odkopałeś temat :D Z dań gotowych raczej nic nie ma po taniości. Słusznym pomysłem byłoby skorzystanie z fit cateringu, jednak to wychodzi trochę więcej niż 20zł. Najlepszym rozwiązaniem jest gotowanie sobie i zabieranie w pudełkach. Przynajmniej jest smacznie, zdrowo, a przede wszystkim w miarę tanio.



#9
PijanyDziad

PijanyDziad
  • Tytuł: Doświadczony Koks
  • Grupa: Użytkownik
  • Postów: 114
  • Reputacja: 4
  • Rejestracja: 18 lut 2017

Grahamki z kurczakiem, warzywa, ser. Dziękuje pozdrawiam 



#10
zed

zed
  • Tytuł: Aktywny Koks
  • Grupa: Użytkownik
  • Postów: 48
  • Reputacja: 0
  • Rejestracja: 06 lis 2016

Na penwo nie zupki chińskie i te wszystkie japońskie wynalazki. Po pierwsze ma to dużo soli, po drugie jakieś wzmacniacze smaku takie jak glutaminian. Tak więc takie właśnie jedzenie na Twoim miejscu bym sobie na pewno odpuścił. Za to całkiem smaczne domowe jedzonko ma moim zdaniem Profi Piszę tutaj szczególne o ich zupach ( nie w torebce ale już gotowych) i o daniach ze słoika. Które możesz sobie wylożyć od razu na talerz i podgrzać.

Ostatnio często kupuje sobie ich gulasz wieprzowy po węgiersku: http://profi.com.pl/dania-gotowe/#p,gulasz-wieprzowy-po-wegiersku Moim zdaniem zajebiste.



#11
bezele

bezele
  • Tytuł: Doświadczony Koks
  • Grupa: Użytkownik
  • Postów: 90
  • Reputacja: 0
  • Rejestracja: 21 paź 2016

Kurczak z ryżem to podstawa, aczkolwiek mi osobiscie srednio smakuje odgrzewany. Przygotowany tego samego dnia którego jem jest ok. Ale już odgrzany na następny dzień zupełnie mi nie smakuje.

 

Jak nie mam czasu na gotowanie to dzień wczęsniej robię sobie większy gar leczo z cukini:

https://www.przepisy.../leczo-z-cukini

 

Na stronie jest przepis wegetariański, ale możecie dodać trochę boczku albo kiełbaski jeśli chcecie aby jedzenie było bardziej sycące. Z chlebkiem pierwsza klasa ! 



#12
knall

knall
  • Tytuł: Aktywny Koks
  • Grupa: Użytkownik
  • Postów: 63
  • Reputacja: 0
  • Rejestracja: 08 maj 2017

różne sałatki, z ryżem albo kurczakiem , tuńczykiem itp

 

 

 

warum nicht versuchen Sie es hier



#13
Dares

Dares
  • Tytuł: Nowy Koks
  • Grupa: Użytkownik
  • Postów: 13
  • Reputacja: 0
  • Rejestracja: 05 gru 2017

Hejka. Ja do pracy w pojemniku przeważnie biorę ryż i kurczaka albo indyk. Mieszam też różne rodzaje kasz tak żeby się nie nudziło i do tego zawsze jakieś warzywa. Przeważnie jem na zimno. Ostatnio trochę zaczyna mi się nudzić to jedzenie i poza pracą robię sobie inne jedzenie np torilla z piekarnika z różnymi dodatkami. Miałem okres że jadłem dużo ryb ale potem to jak już czułem zapach ryby np śledzia to nie będę mówił jaki miałem odruch:P Muszę spróbować z blendowaniem żarcia. Może szybciej to będzie wchodzić.






Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Witaj na WKForum.pl ! Jesteś Gościem, a to znaczy że nie korzystasz ze wszystkich możliwych opcji.
Zaloguj się lub zarejestruj, aby korzystać w pełni funkcjonalności forum! To zajmie Ci tylko chwilkę!

Graphics by Oskar Litwin
Właściciel: WKforum.pl © 2016