Skocz do zawartości





Zdjęcie

omlet z bialkiem


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
2 odpowiedzi w tym temacie

#1
Perberber

Perberber
  • Tytuł: Aktywny Koks
  • Grupa: Użytkownik
  • Postów: 61
  • Reputacja: 2
  • Rejestracja: 04 cze 2014

co dodajecie do omleta z białkiem w prochu żeby nie był taki kruchy? dziś mi się rozwalił cały jak go przewracałem ... myślałem ze kurwicy dostane , dalem twarog troche mąki a i tak nic nie dalo ;/



#2
bydomino

bydomino
  • Tytuł: Trener personalny
  • Grupa: Moderator
  • Postów: 3149
  • Reputacja: 435
  • Rejestracja: 12 gru 2014
  • LocationTarnów

Dodaj wodę, ja zawsze dodawałem x2 tyle wody ile mąki/płatków jest dodanych.


7961601_17948659_1382565658507997_102909W sprawie prowadzenia online (dieta redukcyjna, masowa lub plany treningowe), kontakt: prywatna wiadomość lub dominik.lakoma@gmail.com


#3
CzoVitek

CzoVitek
  • Tytuł: Witeczek
  • Grupa: Dzik
  • Postów: 3065
  • Reputacja: 349
  • Rejestracja: 02 maj 2014
  • LocationKraków

proszek do pieczenia, ew. sody trochę 


Zapraszam do obserwowania: HIGH-CARB, KETOZA  testujemy wszystko i zdajemy relacje :) .

wgpa3ibshxek.jpg2ni8kk2.jpg

Potrzebujesz pomocy : interpretacja badań, analiza zdrowia, pomoc w redukcji, ustabilizowanie chemii mózgu- zapraszam na priv, pisz śmiało ! 

 





Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Witaj na WKForum.pl ! Jesteś Gościem, a to znaczy że nie korzystasz ze wszystkich możliwych opcji.
Zaloguj się lub zarejestruj, aby korzystać w pełni funkcjonalności forum! To zajmie Ci tylko chwilkę!

Graphics by Oskar Litwin
Właściciel: WKforum.pl © 2016